4 tips til en enklere hverdag

Slik får du ukedagene til å gå på skinner

Bakt laks med blomkål og stekte poteter

Hverdagskassen - Godtlevert.no

Maniske mandager, trøtte tirsdager, orker-ikke-onsdager, trege torsdager og frekke fredager. Ukedagene har en tendens til å tappe oss for energi og inspirasjon. Vi skal yte på jobb, prestere på skolen og gi jernet på trening. Er det rart vi stresser rundt våre egne akser?

Mat + prat = hygge

Hverdagen er hektisk for mange, og selv om vi har en lang og deilig juleferie bak oss, så er det fort gjort å havne i stresskarusellen, nok en gang. Et stresselement for mange er middagsmaten, som helst skal på bordet så fort som mulig etter jobb. I tillegg skal måltidet være familiens samlingspunkt der vi nyter maten og den gode praten. Men hvordan løse middagsjaget slik at det ikke blir et mas, men et høydepunkt i hverdagen?

Alltid beredt

Mange familier har funnet ut at en matkasse bringer tilbake hyggen rundt middagsbordet. Du slipper å tenke på hva dere skal spise, du slipper hektiske turer til butikken når det er rushtid i kassa, og du slipper å bekymre deg for at middagen skal være kjedelig. Visste du at mange familier syns det er så vanskelig å finne middagsinspirasjon at de varierer mellom bare 5 ulike middagsretter? Selv om dette ikke gjelder din familie, kan mange kjenne seg igjen i frustrasjonen over å nok en gang måtte tenke ut et sunt og velsmakende middagsmåltid. I tillegg er det penger å spare med matkasser, ettersom kassene kommer ferdig tilmålt til antall personer du velger. Du slipper også stressende handleturer rett etter jobb der man ofte handler inn på måfå. De med små barn vet også godt hvor høy puls man kan få av å ha med seg slitne barnehageunger på handlerunden. Det kan fort gå en kule varmt når de ikke får viljen sin.

Med en matkasse er du forberedt, og kan heller bruke tiden sammen familien på en hyggeligere måte enn å krangle over hvilken frokostblanding som havner i handlevogna.

Her er fire andre tips som gjør hverdagen enklere:

1. Én ting av gangen

Hvis du skal tømme oppvaskmaskinen, lage middag, sjekke Facebook og finne frem podens fotballsokker samtidig, er du dømt til å mislykkes. Multitasking på dette nivået skaper stress, og det er bedre å ta én ting av gangen.

2. Legg lista lavere

Husk at hjemmet ditt ikke skal avfotograferes i et interiørmagasin uten forvarsel. Det er lov å la hybelkaninene ta plass under sofaen, og ingen vil dø selv om du ikke fjerner smulene fra brødfjøla.

3. Planlegg

Bestem dere for en dag når husarbeidet skal gjøres, og gjør det sammen. Barna også!

4. Egne behov

Har du barn, vet du hvordan de har konstante behov for alt fra nye sko til privatsjåfør (deg!). Men hva med dine behov? Det er viktig å ikke tåkelegge dem. Barnas liste er uendelig, mens din kanskje bare består av en fem minutters kaffepause etter middag?

Prøv en matkasse i dag fra kun 399,-

Nå har vi kampanje på første matkasse fra Godtlevert.no slik at du kan teste en av våre matkasser til en hyggelig pris.

Se meny