Hva skal vi ha til middag?

Martha Nordal og hennes familie har testet Hverdagskassen og føler de har funnet løsningen for en enklere hverdag. Hverdagskassen er en matkasse fra Godtlevert, og inneholder gode og enkle retter som er økonomivennlige og passer for alle.

Enkel tilberedning

Familien Nordal består av mor Martha (40) og far Roar (41), samt to barn på 6 og 8 år. De valgte kassen som inneholder tre middager i uken, og opplevelsen ser ut til å ha gitt mersmak. Den enkle tilberedningen var et ekstra pluss for familien Nordal og bidro til å gjøre middagslagingen til en lystbetont aktivitet hele familien kunne samles om.

Jeg vil faktisk si at jeg ble veldig positivt overrasket! Med middagsrettene i Hverdagskassen var det så enkle fremgangsmåter at vi kunne kose oss sammen og alle kunne bidra. Til og med mannen min som egentlig ikke lager så mye mat. Med disse rettene var det enkelt, og oppskriftsheftet som følger med gjør at man har lyst til å prøve. Dermed dro også han til på kjøkkenet, sier Martha med en liten latter.

Den verdifulle tiden

For småbarnsfamilien hadde den lettvinte tilberedningen også en annen positiv effekt. De sparte nemlig tid, noe alle familier vet er et stort pluss i hverdagen. Det var ikke bare den korte tilberedningstiden, som i seg selv er en veldig bra ting, som sparte oss for tid. Vi slapp også å bruke tid på å sette opp en ukeplan over middagene og å handle inn råvarene. Det å få gode råvarer levert rett på døren var virkelig noe vi satte stor pris på.

Økonomivennlig matkasse

Hverdagskassen er den billigste matkassen Godtlevert.no har lansert til nå! Middagene i hverdagskassen koster 46 kroner per porsjon. Med rask tilberedning og kjente smaker, passer Hverdagskassen for alle og enhver. Typiske retter du kan få i Hverdagskassen er spagetti med kjøttsaus, en god fiskegrateng eller kjøttkaker med erter, poteter og brun saus.

Se oversikt over våre kasser her og bestill idag!