Hverdagen ble nettopp billigere

Thomas Nilsen

Innkjøpssjef Godtlevert.no

De fleste av oss er med god grunn veldig opptatt av å strekke matbudsjettet lengst mulig. Derfor har Godtlevert.no lansert sin nye «Hverdagskasse», som passer for deg som vil ha god hverdagsmat til en mye lavere pris enn tidligere. Dette har de gjort uten å fire på prinsippet om at maten skal smake godt, være sunt og gi oss hyggelige opplevelser rundt middagsbordet.

”Den billige Hverdagskassen vår består av den samme høye kvaliteten fra norske produsenter som vi benytter i alle kassene våre”, forteller daglig leder Kjetil Graver. Den eneste forskjellen er at vi komponerer enklere middagsretter. Nå har vi laget en kasse med ”Norges mest populære middagsretter”, som samtidig er enkle og raske å lage.

Ingen fordyrende mellomledd

Fokuset i produktutviklingen har vært at dette skal være en økonomivennlig matkasse.

”Vi har landet på 46 kroner per porsjon” sier Graver. For en familie på fire utgjør dette 749 kroner for fire middager i uken, og da slipper du det evige spørsmålet om hva man skal ha til middag hver dag. Kassen finnes også med tre middager i uken til 649 kroner.

Hvordan kan Hverdagskassen bli så billig, levert hjem på døren? spør vi. Jo, i kassene får du alle ingrediensene til ukens middager og oppskrifter, nøyaktig porsjonert og tilpasset til husholdningen. Dette handler vi direkte fra produsentene uten fordyrende mellomledd, forklarer Graver. Ved å få kun de to gulrøttene man trenger, så slipper du som et eksempel å bruke penger på en hel pose gulrøtter som ender i søppelbøtta før du får spist dem.

Her kan du se hva som kommer på menyen i Hverdagskassen

Typiske retter i Hverdagskassen kan for eksempel være Spaghetti med kjøttsaus, en god fiskegrateng, eller kjøttkaker med erter, poteter og saus. Altså – de gode hverdagsrettene som alle kjenner igjen.

De mest populære middagsrettene

Studier viser at norske familier i snitt spiser kun åtte til tolv ulike middagsretter i året! Det høres unektelig ganske kjedelig ut. I Hverdagskassen får du ca 40 av de mest populære middagsrettene i Norge, i rotasjon, så med dette vil du utvide repertoaret ditt som gjør at hele familien vil få et mer variert kosthold. Lar du hverdagsmaten sette standarden for hvordan du ønsker å spise, er du langt på vei mot å omfavne den ekte matgleden alle fortjener å oppleve. Hver dag.

Dette blir en bestselger

Hverdagskassen vil inspirere nordmenn til å spise sunn, hjemmelaget mat hver dag, og samtidig frigjøre verdifull familietid ved å spare deg for turene i butikken. Menyene varierer fra uke til uke, slik at dette ikke blir et kjedelig alternativ. Du kan når som helst bytte kasse eller pause/ stoppe abonnementet enkelt på ”mine sider”. Hverdagskassen er enkel, kjapp og den billigste – vi spår at denne kassen raskt vil bli en bestselger i markedet.