Kundenes favorittretter samlet i én kasse

Dette er matkassen for deg som ønsker variasjon i middagshverdagen. Bedre matvaner med gode og spennende middager.

En samling av gode retter

Favorittkassen er en av våre mest solgte kasser, og det er ikke så rart. Denne kassen er nemlig en samling av de rettene kundene våre liker aller best. Alle middagsrettene vi leverer blir vurdert av kundene våre hver eneste uke. Dette gjør det enkelt å ta med favorittene videre, samtidig som vi alltid tilføyer nye spennende retter.

Smaker fra hele verden

Vi har fokusert på varierte, smakfulle og sunne retter. Inspirasjonen er hentet fra hele verden slik at det blir en herlig blanding av tradisjonelle og nye smaker. Favorittkassen passer utmerket for deg som til tider kan gå rundt de samme rettene om og om igjen, og som ønsker litt ekstra inspirasjon i hverdagen.

Vi har gjort det lettere å introdusere nye retter for hele familien ved at du enkelt kan tilpasse kryddermengde og styrke på rettene etter ønske.

Typiske retter i Favorittkassen

Kokken bak det hele

Heidi er kokken som sørger for at det leveres varierende og smakfulle retter i Favorittkassen. I tillegg sørger hun for at middagskassen bugner med gode råvarer fra de beste leverandørene, slik at du og din familie kan spise næringsrike og smakfulle retter hver eneste uke. 

Prøv Favorittkassen nå, få 25% på dine to første leveringer

Nå har vi kampanje på Favorittkassen slik at du kan teste vår bestselger til en hyggelig pris.

Se meny