KASTER DU MYE AV MATEN DU KJØPER?

Her er et tips som sparer både miljøet og lommeboka

Å ta handlerunden rett etter jobb når du er ti på halv sulten er sjelden en god idé. Vi vet så godt at det både er tid og penger å spare på å planlegge matinnkjøpene. Allikevel havner vi stadig i butikken på feil tid av døgnet, med rumlende mage, men uten en middagsplan.

Spar tid og penger

Med en matkasse levert på døren unngår du å handle inn ting du strengt tatt ikke trenger. Det har en rensende effekt på skuffer og skap, ettersom du ikke lenger må så ofte i butikken. Her er det massevis av tid å spare, noe som kommer godt med når du for eksempel skulle ha vært på trening. Dra rett hjem fra jobb og start matlagingen. I tillegg er det kostnadsbesparende, ettersom det er fort gjort å overhandle når du først befinner deg mellom butikkhyllene.

Matsvinn for millioner

Visste du at det hver dag havner 170.000 brød i norske søppelkasser?*? Hvis vi regner at ett brød koster tjuefem kroner, så kaster vi altså brød for svimlende fire millioner kroner om dagen! Dette er bare ett eksempel på hva matsvinn koster, for ikke å snakke om prisen som miljøet må betale for å produsere all maten som ender på dynga. Hva kan du gjøre for å redusere matavfallet?

Riktig porsjonert og fleksibelt

Med en matkasse levert hjem på døren, kan man ta et stort steg i riktig retning for å begrense matsvinnet. Her kan du velge mellom ulike kassestørrelser, som er nøye tilpasset antall personer i husholdningen. Godtlevert.no har spesialdesignet ukesmenyer for deg som er singel, deg som lever med kjæresten, for barnefamilier og deg med dårlig tid til matlaging i hverdagen. Her får du mat som rekker til dere alle, og du kan starte eller stoppe leveringer som du selv ønsker.

Du velger selv om du vil ha mat levert for tre, fire eller fem dager i uken, hver uke eller sjeldnere. I realiteten kan du planlegge og velge ukesmenyer for flere måneder frem i tid. Du styrer alt selv.

Restefest

Selv om du har nøyaktige middagsporsjoner til alle, så vil en husholdning allikevel produsere matavfall. Tørre brødskalker, rekeskall, en fiskebit, noen pastaskruer. Her er det bare å la restekokken få frie tøyler og bruke råvarene for alt de er verdt. Frys ned rekeskallene og kok kraft av dem neste gang du skal lage deilig fiskesuppe. Skjær brødet i terninger og lag krutonger. Skulle det bli rester fra middagen kan du legge de rett i en plastboks. Da har du til lunsj dagen etter, eller et kjapt mellommåltid før trening.

* http://matvett.no/2013/09/visste-du-at/

Prøv en matkasse fra kun 399,-

Nå har vi kampanje på flere matkasser, slik at du som ny kunde kan teste Godtlevert til en hyggelig pris!

Se meny