Ferdig med middagsstresset en gang for alle

Ikke lenger alene med ansvaret for middagen

Familien Hagfors

-Jeg var lei av å finne på hva vi skulle ha til middag hver dag, sier Trine Hagfors. Hun bor sammen mannen sin og deres to små gutter på fire og seks år. De har fått matkasser levert på døren siden januar 2015.

Nye smaker

Familien begynte med matkassene for å få inspirasjon til matlagingen, noe som med to små barn kan være en utfordring. Særlig fordi barna ikke alltid har lyst på det foreldrene mener bør stå på menyen. Husets fireåring har alltid vært småspist, og det gikk litt for ofte i pølser, fiskekaker, pannekaker og risengrynsgrøt, synes mamma Trine. -Etter at vi begynte med matkassene slipper jeg diskusjonene rundt menyvalg, ettersom det er noen andre som har valgt for oss. Hele måltidet går mye smidigere, og til og med lillebror har utvidet reportoaret sitt, sier hun.

Mer kvalitetstid

Selve matlagingen tar ikke nødvendigvis kortere tid enn før de begynte med matkassene, men nå slipper familien å bruke tid på planlegging og innkjøp. Rent praktisk betyr det at de har gått fra å gå i butikken fire, fem ganger i uka til å handle én til to ganger. -Jeg har definitivt frigjort mye tid i hverdagen. Før tok mannen min og jeg det på omgang å gå i butikken etter at guttene hadde lagt seg. Nå har vi mer tid sammen om kvelden, og jeg kan også bruke mer tid på å gjøre det jeg vil, som for eksempel å trene, forteller småbarnsmammaen.

Ny favorittrett

Men hvordan er det å servere retter til barna som de kanskje rynker på nesa av? -Jeg er veldig godt fornøyd med at vi spiser mer variert nå, og at vi har innført en god middagsrutine hvor vi alle samles, sier Trine. Hun forteller også at barna gleder seg til middag, og har godtatt at de ikke alltid kan bestemme hva som skal serveres. Til og med far i huset har innfunnet seg med at en av rettene i matkassene er en fiskerett. -Til tross for at han ikke er spesielt glad i fisk selv, så ønsker han å gå foran som et godt eksempel, smiler hun. Storebror har lært seg å like mange nye smaker, og begge guttene har til og med funnet en ny favorittrett i matkassene: Tortillapizza! Akkurat den dagen det sto på menyen hadde de venner på besøk, og tortillapizzaen ble en hit hos alle.

-Jeg var lei av å finne på hva vi skulle ha til middag hver dag.

Trine Hagfors

Praktisk fruktkasse

Trine og familien får levert Barnekassen som i stor grad baserer seg på enkle, rene smaker. De har også testet den lettere Roedekassen der de ble kjent med den populære tortillapizzaen. I tillegg til matkassene bestiller også Trine en fruktkasse hver uke. -Den har ført til at vi spiser mer frukt, og ettersom vi får den på søndager, så har den vært redningen når guttene skal ha med seg frukt i barnehagen på mandag, forteller Trine. For hvem har lyst til å gå i butikken på en søndag?

Prøv Barnekassen fra kun 449,-

Lyst på mer tid og en enklere hverdag? Nå har vi kampanjepriser for nye kunder på første levering fra Godtlevert.no.

Se meny