Slik er matkassene egentlig

Det finnes mange myter om middagskasser, som at det er dyrt, at man binder seg for en gitt tidsperiode, og at det blir monotont i lengden. Hvordan er det egentlig å få middagskasser levert hjem på døren?

Irriterende tvangstrøye

En del av det å være voksen er å kunne bestemme selv hva du vil spise. Det er en deilig følelse å kunne følge sine egne lyster for pasta én dag, og fisk den neste. Det siste en vil, er at noen andre skal bestemme hva som skal stå på menyen. På den andre siden er en annen, mindre hyggelig del av voksenlivet at tiden sjelden strekker til. Hvor ofte kjenner du etter hva du egentlig har lyst på når du saumfarer butikkhyllene etter middagsinspirasjon?

Middagskassene kan derfor være befriende fordi de fritar deg fra ansvaret for å pønske ut middagsretter, akkurat så ofte som du selv ønsker det.

Hverdagsmiddag er kjedelig

Hverdagen er gjerne de gode middagenes verste fiende. For selv om vi vil spise godt på en tirsdag, kan minuttene mellom jobb og fritidsaktiviteter ta innersvingen på selv den mest motiverte hobbykokk. En matkasse løser dette problemet. Både fordi du slipper å tenke på hva som skal på menyen, og fordi du slipper å handle inn varene. I tillegg kan innholdet utfordre deg til å prøve ting du ellers ikke hadde plukket med deg.

Dyr luksus

Myten om at matkasser er dyre, avhenger av hvordan du ser på det. Godtlevert.no sitt økonomiske alternativ heter Hverdagskassen, og passer for deg som har en drøy halvtime å bruke på middagslagingen. Du kan velge mellom å få levert tre eller fire middager i uken, og for 4 middager i uken koster det 749,- .  Det blir 187 kroner per middag, eller 46 kroner per snute. Baker du inn i regnestykket all den tiden du frigjør ved å slippe hyppige turer til butikken, er dette en god deal. I tillegg kan du være sikker på at maten du serverer familien er av ypperste kvalitet, og det kjennes på smaken. Dét er ekte hverdagsluksus – helt uten luksuspriser.

Variasjon over samme tema

Men hvor varierte er middagene i matkassene? Livet er for kort til å spise kjedelig mat, selv på en hverdag. Menyene du får levert på døren er satt sammen av profesjonelle kokker, som vet viktigheten av å spise variert. Derfor er det stor variasjon i ukesmenyene, og dessuten står du helt fritt til å endre mellom de forskjellige middagskassene. Vår bestselger Favorittkassen sørger for stor variasjon og populære middager. Det er heller ingen bindingstid, slik mange tror, og det hele er egentlig så ukomplisert som det kan få blitt.

Prøv det!

Det er først når du har vært gjennom din første ukesmeny at du skjønner hvor mye tid du kaster bort på å handle på måfå. Det er da du husker hvor frustrerende det var å lage middag uten en plan, og ikke minst, hvor irriterende klokka-fem-køen på nærbutikken er når middagen allerede burde ha stått på bordet.

Nå har vi kampanje på første matkasse! Prøv fra kun 399,-

Se meny