Nyhet! – Velg middagsrettene i din matkasse selv

Godtlevert utvikler konseptet sitt i tråd med kundenes ønsker om større fleksibilitet.

Stadig flere nordmenn velger matkasser for å forenkle hverdagslogistikken, og Godtleverts utvalg har vokst i takt- og utviklet seg med kundenes behov. Da flere kunder meldte tilbake at de ønsket seg mer frihet og noe som var skreddersydd til akkurat deres ønsker, tok Godtlevert tak. Løsningen ble Valgfri!

Velg blant kokketeamets beste retter 

En vanlig matkasse består av en middagsmeny utvalgt av Godtleverts kokketeam. Med Valgfrikassen kan du selv plukke og velge middagsretter som du vil ha i din matkasse. Slik kan du sette sammen middagsmenyer som passer akkurat deg og din familie.

– Noen familier elsker fisk og ønsker derfor en matkasse med fiskemiddag tre ganger i uken. Andre er glade i kyllingretter og ønsker å ha kylling til middag mer enn én dag i uken.

Det som er så bra er at vi har over 15 nye middagsretter å velge mellom hver eneste uke, og antallet retter vil øke med tiden, sier Tor Henrik Stenhagen, Brandsjef i Godtlevert.

Selve rettene er det kokkene til Godtlevert som har satt sammen og det bruker de mye flid på, hver eneste uke.

Valgfri lar deg velge mellom et stort utvalg nye retter - hver uke!

– Vår meny består av deilige retter som våre kokker har testet og satt sammen. Nå er vi utrolig glade for å lansere et tilbud hvor kundene selv kan velge blant et utvalg retter vi legger mye stolthet og arbeid i. Vi håper og tror at det vil øke tilfredsheten med tjenesten for de som er opptatt av å velge alle rettene selv, sier Stenhagen.

Minimal innsats er fortsatt viktig

I Godtlevert kjemper vi for å gjøre uka enklere for folk. Det var også utgangspunktet da vi utviklet Valgfri. En matkasse fra Godtlevert skal frita deg for planleggingen og handleturen. Det skal være enkelt og greit å forholde seg til en matkasse og kreve minimalt med innsats fra deg som kunde.

– I utviklingen av Valgfri har vi vektlagt brukervennlighet kombinert med matfrihet. Det skal være enkelt å velge middagsretter, uten å måtte ta stilling til lange ingredienslister, den jobben gjør kokkene våre for deg. Med Valgfri kan du være trygg på at du får komplette måltider med alle ingrediensene du trenger til en skikkelig middag. Du får ikke for lite mat og heller ikke masse varer til overs, forklarer Stenhagen

Sett sammen ukesmenyen sammen

Godtlevert har siden sin spede start i 2012 vokst til å levere middager på døren til over 50 000 husstander i Norge. Nettopp at det skal være enkelt å få skikkelig middag har vært nøkkelen til suksess. Med Valgfri slipper man fortsatt å dra med seg slitne barn i butikken for å handle, og kan enkelt og greit velge en ukesmeny som passer hele familien. Det gjør det enkelt å gjøre alle fornøyde. Med Valgfri blir alle hørt.

Å lage mat er gøy både for store og små, så hvorfor ikke la barna være med å velge middagsrettene også? La alle i familien velge èn middagsrett hver, så blir det plutselig litt greiere å spise en rett man ikke er så glad i selv. At barna er med på å bestemme rettene selv, kan både skape matglede og matro, avslutter Stenhagen.

Valgfri aktiverer du enkelt på Min Side. Har du ikke testet Godtlevert før går det raskt å sette opp en konto.

Utforsk Valgfri på Godtlevert.no

Trykk her