Premiumkassen

Mat laget fra bunnen av trenger ikke ta lang tid forteller Johannes, kokken bak Premiumkassen hos Godtlevert.no

I en travel hverdag er det lett å ty til de samme rettene om og om igjen, en håndfull godt innarbeidede oppskrifter som verken høster applaus eller ukvemsord fra de andre som skal spise. Med Premiumkassen får du levert kvalitetsråvarer, og det trenger ikke ta lang tid selv om middagen er laget fra bunn av. I kassen følger det med et oppskriftshefte hvor du blir guidet fra steg til steg og plutselig står middagen på bordet.

–Alle vet hvor slitsomt det kan være å planlegge en ukesmeny som skal tilfredsstille hele familien, og i tillegg være sunn. Folk spiser gjerne det samme året rundt, man har kanskje ti retter på repertoaret som man bytter på, sier Johannes Grodal (29), Godtlevert-kokk og ansvarlig for Premiumkassen.

– Det som er fint med en matkasse er at man blir tvunget ut av komfortsonen. Man blir introdusert for nye oppskrifter og nye teknikker, og får lage mat med ingredienser man ikke nødvendigvis finner på butikken og som man kanskje aldri ville tenkt på å bruke eller visste at eksisterte.

Hver uke samles tusenvis av matglade rundt middagsbordet og spiser maten til Johannes.

God mat trenger ikke å ta lang tid

Med Premiumkassen lager man nesten all maten fra bunnen av, og hver av rettene tar mellom 25 og 50 minutter å lage.

– Jeg lager oppskrifter for folk som setter pris på rene og gode råvarer og liker å oppdage nye retter og bli inspirerte, sier Johannes.

Johannes lar seg først og fremst inspirere av råvarene. Han velger norsk og kortreist der det er mulig, både når det gjelder kjøtt, fisk og grønnsaker, og følger nøye med på hva som er i sesong. Når det kommer til grønnsakene passer han også på at de kommer til sin fulle rett, slik at man unngår matsvinn.

– De beste rådene jeg kan gi er: tørr å utfordre deg selv litt i matveien, du vet aldri hva som passer sammen før du har prøvd. Følg også oppskrifter, da blir det lettere og få alle komponentene i en rett på bordet samtidig slik at alt er godt og varmt likt.

Lyst til å prøve oppskriftene til Johannes? Nå har vi kampanje på Premiumkassen. Prøv den i dag fra kun 499,-.