Roedekassen, den sunne og lette kassen til Godtlevert.no

Roedekassen bugner av gode råvarer som gjør deg og dine både mette og fornøyde. Kassen inneholder et spekter av spennende retter som er inspirert fra hele verden.

Retter som metter, men vi snakker ikke om dietter
Du må ikke nødvendigvis gå på Roede-kurs for å ha Roedekassen. Dette er kassen for deg som ønsker å spise deg god og mett på sunn mat, rett og slett. I løpet av fjoråret fikk Roedekassen et aldri så lite oppløft, og kassen er nå bedre enn noen gang.

Lær å lage god mat samtidig som du spiser smartere
Kassen inneholder kjente og kjære retter med mange gode smaker som alle i familien kan like. Menyene i denne kassen er næringsrike retter tilpasset hverdagen slik at du kan spise variert, sunt og godt. Oppskriftene inneholder riktignok kaloriberegning for deg som går på Roede-kurs, men dersom du ikke gjør det trenger du ikke å følge disse retningslinjene. Denne kassen passer for alle som ønsker sunn og god middag.

Et løft er et løfte
Vårt kokketeam har videreutviklet rettene i kassen og gjort de enda bedre enn tidligere. Det er nå også enda større variasjon på menyen. Vi har lagt til mange flere spennende retter slik at du får enda mer middagsinspirasjon. I tillegg har kokkene tatt noen miljøgrep med fokus på at man får brukt alle ingrediensene i kassen for å unngå at mat går til spille. På den måten bidrar både du og vi til å kaste mindre mat.

Sunn og god mat med farger
Råvarene du får i Roedekassen består for det meste av rene råvarer med mye proteiner, masse gode grønnsaker og kornprodukter av fullkorn. Grønnsakene er selve kjernen i denne kassen, og i bunn og grunn så handler det om å implementere enda mer grønt på tallerkenen. Velbekomme!

Nå kan du prøve Roedekassen fra 499,-

Som ny kunde kan du nå teste Roedekassen til en hyggelig introduksjonspris.

Se meny