Skikkelig middag på 15 minutter

Nå lanserer vi en helt ny matkasse for deg som ofte er på farten og ikke alltid finner tid til å lage smakfull og sunn middag.

Middagen skal ikke behøve å være en tidstyv, men det kan til tider være utfordrende å finne tid til å lage skikkelig middag mellom jobb, trening og andre aktiviteter. Med Hurtigkassen sparer du tid og får overskudd til det du skal resten av dagen. Kokkene våre har jobbet hardt for å sørge for at middagene man får i Hurtigkassen ikke bare skal være raske, men også velsmakende og næringsrike.

Kokken tar ansvar

Ansvarlig kokk for kassen heter Johannes, det er han som har komponert alle rettene og skal sørge for at du spiser god middag i en hektisk arbeidsuke. Han er lidenskapelig opptatt av å finne retter som går raskt, men som fortsatt er smakfulle og inneholder det man forventer av en skikkelig middag.

Det som motiverer meg mest med Hurtigkassen er min interesse og lidenskap for de gode smakene, samtidig som det nå skal gå veldig raskt å tilberede slike velsmakende retter

Spis smartere

Hurtigkassen inneholder kjente og kjære retter med masse gode smaker. Middagene i Hurtigkassen er næringsrike retter tilpasset hverdagen slik at du kan spise variert, sunt og godt. Alle ønsker å spise god mat i en hektisk hverdag, men tiden strekker ofte ikke til. Hurtigkassen skal sørge for at det skal gå raskt å tilberede en skikkelig middag.

Johannes har funnet smarte snarveier

Med Hurtigkassen sparer vi deg for masse unødvendig arbeid. Grønnsaker som holder samme kvalitet etter at de er kuttet opp, vil komme ferdig oppkuttet. Grønnsaker som smaker best når de kuttes opp rett før de skal i retten, vil komme hele. Dette er nøye planlagt slik at alle ingredienser er av best mulig kvalitet når de settes på middagsbordet.

Skikkelig middag på 15 minutter

Nå får du 25% på dine to første leveringer, slik at du som ny kunde kan teste nyheten Hurtigkassen til en hyggelig pris!

Se tilbud