Her får du tipsene til en god start på det nye året

Januer er tiden for nye vaner og ny giv, og mange benytter seg av oppstarten på et nytt år til å gjennomføre en livsstilsendring.

Kjenn etter

En livsstilsendring forbindes ofte med et ønske om å gå ned i vekt. Men en ny livsstil kan like gjerne være at man stopper opp og tenker på hvordan man egentlig vil leve, og gjør de endringene som kreves. Kanskje vil dere prioritere mer kvalitetstid sammen som familie? Kanskje vil dere spise sunnere? Kanskje vil dere innføre nye rutiner som gjør hverdagen mindre stressende?

Tid til det som er viktig

En middagskasse levert på døren kan faktisk være en viktig nøkkel i livsstilsendringene. Hvorfor? Fordi den frigjør tid. Sett deg gjerne ned og kartlegg hvor mange timer du bruker på middagsplanlegging og innkjøp ukentlig. Det er timer som heller kunne ha blitt brukt til langt mer konstruktive og viktige ting. Hvem vil vel ikke foretrekke å virkelig lytte til barna når de forteller om skoledagen sin, i stedet for å vri hjernen for å komme på nok en spennende, sunn og velsmakende middag. Bruker du tiden på de du er aller mest glad i, får du igjen for det i bøtter og spann i form av sterkere relasjoner til både barna og kjæresten.

 La skikkelig middag bli det enkleste valget

Visste du at middagskassene kommer i ulike varianter? Favorittkassen er en av våre mest solgte kasser, og det er ikke så rart. Denne kassen er nemlig en samling av de rettene kundene våre liker aller best. Alle middagsrettene vi leverer blir vurdert av kundene våre hver eneste uke. Dette gjør det enkelt å ta med favorittene videre, samtidig som vi alltid tilføyer nye spennende retter.

Fem skritt til en god start på året:

1. Prøv matkasse i noen uker, og involver hele familien i matlagingen.

2. Lag matpakken kvelden i forveien, gjerne med rester etter middagen, så slipper dere morgenstresset.

3. Vær bevisst på tiden du sparer på handleturer, og bruk den heller til noe hyggelig med familien. For eksempel en runde yatzy mens fisken er i ovnen. Alle barn elsker at foreldrene tar initiativet til lek.

4. Test gjerne Hverdagskassen en uke, dere kan alltids gå tilbake til en annen meny senere.

5. Bli enige om en hyggelig ting å gjøre sammen i helgen. Hvis alle får være med å bestemme, blir det bedre stemning.

Prøv favorittkassen fra kun 399,-

Nå har vi kampanje på Favorittkassen slik at du kan teste vår bestselger til en hyggelig pris.

Se meny