Tid og penger spart med middag på døra

Godtlevert har Norges klart billigste matkasse på markedet.

Da matkassene kom på markedet hadde mange en oppfatning av at det kostet skjorta å få middagen levert på døra, men sannheten er at mange opplever store kutt i matbudsjettet. Dessuten får du mer av det vi ofte har minst av: Tid.

Sunn og variert mat til en billig penge

Med lavt blodsukker og ungene i baksetet haster de fleste nordmenn nesten daglig avgårde til nærmeste butikk for å handle inn middag. Ofte ender vi opp med å raske med oss mye vi ikke trenger og derfor blir også summen på kassalappen unødvendig høy.

Hele 30 prosent av oss vet ikke hvor mye penger vi bruker på mat hver måned. Det viser en undersøkelse gjort av IPSOS MMI på vegne av DnB. Vi bruker i snitt 12 prosent av inntekten vår på mat og det er impulskjøpene som utgjør selve sugerøret ned i nordmenns lommebok. Dette unngår du når matkasseleverandører som Godtlevert.no fikser middagen for deg og du slipper å dra i butikken.

“Som småbarnsfar vet jeg hvordan det er å stå på kjøkkenet når du oppdager at kjøleskapet er tomt og unger med like lavt blodsukker som deg venter på å få middagen på bordet, sier daglig leder i Godtlevert.no – Kjetil Graver”.

Mange tror at det å bestille matkasse er dyrt, men hver middag koster 46 kroner. Det ene er jo at middagen i seg selv ikke koster mer enn om du gikk i butikken å handlet den. Det andre er jo alle impulskjøpene som kommer av at man handler ofte i butikken, rett etter jobben når stresset er som verst og blodsukkeret som lavest. Her handler vi for deg, du sparer penger, og ikke mist verdifull kvalitetstid, sier Graver.

Når Kjetil Graver startet Godtlevert.no for fem år siden var det nettopp for å få god middag ut til folket. De lanserte hverdagskassen for å gi folk muligheten til å spare penger og tid. Bonusen er sunn og variert mat som smaker godt. Vi bidrar til å gi folk bedre tid. Tid til å være med hverandre i stedet for å bruke de få timene vi har sammen i hverdagen til å stresse med maten.

Nå har vi kampanje på flere av matkassene våre! Sjekk hvilken kasse du bør velge her.